Mistä Oikea Motiivi sai alkunsa?

Oikea Motiivi syntyi alunperin auttamisenhalusta, mutta muuttui tulevaisuutta ajatellen yritykseksi, joka alkoi ymmärtämään oman rajallisuutensa ja vajavaisuutensa ihmisenä.

Jos ihminen kadottaisi yhteyden omaan sisimpäänsä, jäljelle jäisi hukassa oleva ihminen, joka ei tiedä enää mikä on totta tai kuka oikeastaan on. Kun ihminen eksyy läsnäolon tilasta, ihminen eksyy rakkaudesta. Monet vaikeat kokemukset voidaan pyrkiä ohittamaan mielen avulla, mutta pakenemalla omia kokemuksia pakenemme samalla todellista itseämme ja huomaamme, että voimavaramme ehtyvät.

Kehittämäni Peili  –  menetelmä palauttaa sinut ja perheesi takaisin yhteyteen itsenne ja toistenne kanssa. Löytääksenne takaisin yhteyteen itsenne kanssa, joudutte kohtaamaan vaikeitakin asioita ja tunteita. Siihen tarvitsette rakkautta itseltänne ja muilta sekä kykyä antaa anteeksi virheitä ja pahoja tekoja.

Pidetään huolta sun sisäisestä tyypistä ja koko perheestä! Ota yhteyttä ja voimaannu Oikean Motiivin avulla. Tervetuloa sivustolleni <3

shutterstock_334181882