Young Living 100% puhtaat eteeriset öljyt

Yleensä hyvät ja toimivat jutut leviävät laajalle. Näin on käynyt myös Young Livingin 100%:sti puhtaille eteerisille öljyille. Tieto ja positiiviset käyttökokemukset leviävät kulovalkean tavoin asiakkaalta toiselle.

Young Livingin eteerisissä öljyissä on erilaisia kemiallisia, mitattavissa olevia pitoisuuksia ja aineita. Ne vaikuttavat ihmiseen eri tavoin, mm. hajuaistin kautta tunteisiin. Tieteellistä näyttöä öljyistä ja niiden toimivuudesta on myös olemassa. Young Living tiimissä on ihmisiä jotka ovat perehtyneet öljyjen kemiaan ja toimintaan syvällisemmin. Young Livingillä on myös upea lupaus, jossa kaikki Young Living eteeriset öljyt tehdään siemenestä sinettiin periaatteella. Tuotteet ovat siten turvallisia käyttää.

Aidot ja tehokkaat luonnontuotteet ovat kysyttyjä varsinkin kun niistä saa nopeasti apua oman hyvinvoinnin tukemiseen.Young Livingin tuotteet edistävät emotionaalista ja henkistä hyvinvointia sekä hyödyttävät ihoa kosmeettisesti.

Itse käytän öljyjä kohottamaan tai rauhoittamaan mielialaa esimerkiksi Tangerine, Lime tai Joy öljyillä. Sivelen puhdasta ja tyynnyttävää aromia niskaan tai rintakehälle ja nautin öljyn vaikutuksista. Jos taas kaipaan rauhoittavaa ja rentoa ilmapiiriä kiireisen päivän päätteeksi laitan diffuuseriin muutaman tipan esimerkiksi Stressaway öljyä. Öljyt tuovat valtavasti iloa arkeen ja kannustankin kokeilemaan niitä ja kertomaan sitten omista kokemuksista niistä kiinnostuneille.

Alla olevissa linkeissä positiivinen öljykokemus, tietoa Raindrop-hoidosta,  sekä lista henkilöistä, jotka tekevät Raindrop-hoitoa. Mahdollisesti myös omalta alueeltasi löytyy Raindroppaaja. Minä teen Raindroppeja tai dropdead – hoitoja, kuten eräs ystäväni mainitsi, Kymenlaakson alueella.

http://injoysuomi.com/raindrop-tekniikka/

https://www.youngliving.com/raindrop/

http://www.torstai-lehti.fi/2015/02/17/luonnonmukaiset-ja-hoitavat-eteeriset-oljyt-ovat-rantautumassa-suomeen/

Jos haluat lisätietoa öljyistä tai haluat kokeilla Raindrop-hoitoa niin ota yhteyttä.

Mukavaa keväänodotusta!

IMG-20160124-WA0040