Kaikki on energiaa

Olen pidemmän aikaa kokenut tarvetta nostaa keskusteluun energianvaihto – ilmiön. Tätä ilmiötä ei todennäköisesti kaikki havaitse, mutta sensitiiviset ihmiset aistivat ja huomaavat. Ehkä moni ei niin sensitiivinen on vallitsevan tilanteen vuoksi huomannut myös jonkin asteista energianvaihtoa, jota moni ihmettelee. Annan heti alkuun käytännän esimerkin. ”Tunnet luultavasti ystäväsi, työtoverisi ja varsinkin perheenjäsenesi melko hyvin eli miten he tyypillisesti käyttäytyvät, mitä he normaalisti syövät, puhetavat ja sanat, joita he käyttävät, heidän luonteensa sekä omituisetkin tavat. Ne ominaispiirteet, joista tunnistat heidän olevan omia itsejään, mutta energianvaihdossa ystäväsi ei tunnu siltä henkilöltä, jonka tunnet. Hän käyttäytyy oudosti tai eri tavalla kuin ennen, ystäväsi saattaa jopa ääneen ihmetellä omaa käytöstään. Olen sitä mieltä, että ystäväsi on tällöin kohtaamisessa vaihtanut energioita toisen henkilön kanssa.” Tällainen energiankierto tai -vaihto voi vaikuttaa sekä positiivisesti että negatiivisesti riippuen henkilön omasta tilanteesta. Tämä kirjoitus perustuu omaan havaintooni ja olisi mielenkiintoista kuulla, oletteko te huomanneet tällaista ”energianvaihtoa”?

Energioita pohtiessa törmäsin instagramissa Mindvalley:n Vishen Lakhianin haastattelussa olleeseen kirjailijaan Christie Sheldoniin. He kertoivat miten omaa värähtelyä muuttamalla on mahdollista parantaa omaa elämänlaatua. Haastattelussa Christie työsti Vishenin varhaisnuoruuden kokemuksia heidän samalla keskustellessa tietoisuuden kohottamisesta.

Alla olevasta kuvasta käy ilmi värähtelyskaala, jossa häpeään ja syyllisyyteen liittyvät kokemukset ovat asteikon alimmalla tasolla, kun taas valaistuminen on korkeimmalla tasolla. Valaistumistakin korkeammalla puhutaan olevan kristus-tietoisuus, mutta en ole asiaa vielä ehtinyt tutkia. Valaistuneita ja tietoisia ihmisiä on varmasti monia, mutta esimerkiksi pyhäksi julistettu edesmennyt auttaja Äiti Theresa ja tänäkin päivänä tunnettu Äiti Amma voisivat hyvin olla tällä korkealla valaistumisen tasolla. Oma kokemukseni Äiti Ammasta ja saamastani halauksesta oli miellyttävä ja koskettava. Onko kukaan lukijoista käynyt Amman halittavana Suomessa tai muualla. Minkälaiset energiat Äiti Ammasta välittyi? Olisi kiva kuulla teidän ajatuksia. Hyviä viboja päivääsi! 🙂

”Change Your Vibrations, Change Your Life” – Mindvalley-