RAKKAUS KUIHTUU SILMISSÄ

Annetaanko täällä rakkauden kuihtua silmissä? Onko deittauskulttuurista tullut täydellisen parin ja ihmisen etsintää? Eikö näiden ihannekuvien näyttämöllä erkaannuta toisista kokonaan.

Onko täällä ihmisiä, jotka ymmärtävät, että toinen ihminen on vaikeiden ja hyvien elämänkokemustensa summa? Mun mielestä nykyisen deittauskulttuurin lähtökohtana tulisi olla se, että kumpikaan osapuoli ei mene entistä enemmän rikki vaan korjaantuisi ja, että yhteys perustuisi inhimilliseen myötäelämiseen. Ymmärrät, että toinen ihminen tuo kohtaamisessa mukanaan oman henkilöhistoriansa eikä kaikkea tulisi ottaa henkilökohtaisesti.

Jos ulkopuolelta ei löydy kanssaihmistä, jonka kanssa peilata omaa tilannetta turvallisesti ja sopivaa deittiä ei meinaa löytyä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Lupaan, että sulla on parempi olo life coaching tapaamisen jälkeen. Saat työkaluja ja halutessasi suunnitelman siihen, miten vedät puoleesi juuri sinulle sopivan kumppanin. Saat lisää voimavaroja, iloa ja energiaa sekä rakkautta elämääsi.

Vaikeiden kokemusten vastakohtana toimii hoiva, rakkaus ja hyväksyntä. Vaikka rakkauden etsinnän kentällä sydämeen olisi tullut kolo, niin kyllä se siitä vielä paranee. Aika parantaa haavat ja monesti sanotaan, että ihmisen tulisi ensin rakastaa itseään, mutta toisen ihmisen suoma rakkaus on paljon vahvempaa.

Henkinen kipu voi olla lähtöisin monesta rankasta tilanteesta. Esimerkiksi alkoholia käyttävässä perheessä, voi lapsista tulla läheisriippuvaisia, jotka hakevat hyväksyntää kumppanilta ja takertuvat heihin. Eihän sellaisessa tilanteessa sitten tasavertaista kumppanuutta synny. Harvempi myöskään on halukas tekemään työtä itsensä ja oman menneisyyden kipujen kanssa, mutta eipä niitä oikein voi paetakaan.

Tuomitaanko epätäydellinen ihminen, vaikka epätäydellisyyteen on olemassa syy, valuvirhe, joka juontaa monesti juurensa lapsuus- ja nuoruuskokemuksista tai muista erilaisista käsittelemättömistä ja puhumattomista kipukohdista, joita meille kaikille kertyy elämän varrella, myönsi sitä itselleen tai ei.

Pixabay#unsplashlisence