Piristystä naisten arkeen

Naisena on ihana välillä hemmotella itseään ja juhlistaa naisena oloa. Pienillä asioilla voi olla todella piristävä vaikutus.

Löysin kaksi huulipunaa, joihin ihastuin täysin. Molemmat huulipunat ovat Lumenen tuotteita. Pelkästään tuoksu ja huulipunien nimet sai keväisen fiiliksen itselle. Oranssinpunertava huulipuna on nimeltään Rasberry Miracle Lipstick 09 Kevään odotus ja toinen huulipuna 52 on kirkas pinkki Wild Rose Lipstick Kukkien tuoksua.

WP_20160215_17_55_41_ProWP_20160215_17_57_46_Pro

Huulipunien käyttö kuitenkin välillä mietityttää. Ensiksikin sitä murehtii tarttuuko huulipuna hampaisiin, leviääkö se huulten yli ja onko väriä hetken päästä ainoastaan reunoilla, koska suurimman osan on liponut pois. Tähän ongelmaan on kuitenkin olemassa erilaisia huulipunan alle jätettäviä pohjustusvoiteita, jotka pitävät huulipunan paikoillaan paremmin. Huulten rajaus taas estää huulipunaa leviämästä. Jostain myös luin, että huulipuna kannattaa levittää siveltimellä, jolloin huulipunaa ei mene liikaa huulille. Mitä vinkkejä teiltä löytyy?

Kynsilakat on toinen iloa tuova juttu. Värien kanssa on kiva leikitellä. Tuntuu vähän siltä kuin olisi karkkikaupassa. Pisimpään siistissä kunnossa kuitenkin pysyvät glitterlakat. Värilakan päällehän voi laittaa värittömän lakan joka edesauttaa pitämään kynnen siistinä pidempään. Tykkään lakata kynnet ranskalaisella manikyyrillä. Näin kevään kynnyksellä keltaiset kynnen kärjet ja siihen väritön lakka päälle antaa piristävän ilmeen. Kynnet myös pysyvät melko pitkään siisteinä jos laittaa väritöntä lakkaa tuplasti päälle. Käytän teippiä (perusteippi) apuna, jotta saan kynnen kärjet helposti maalattua.

yellow nails