Flow tila

Se tunne, kun hallitsee jonkin asian tekemisen. Voit luottaa itseesi ja tekemiseesi. Voit tuntea olosi itsenäiseksi ja vahvaksi. Varmasti sinulla on näitä hetkiä elämässäsi, kun asiat sujuvat kuin itsestään. Kokemusta voisi kutsua flow- tilaksi. Tiivistettynä flow on ihanteellinen tekemisen tila. Tyhjä paperi täyttyy ja luot jotakin uutta. Annat materiaalin ja asian syntyä ilman loogista tai analyyttistä mieltä. Miksi rationaalinen mieli saattaisi olla este luovuuden synnylle? Rationaalinen mieli saattaa saada ajatukset solmuun, koska ajattelemme asioita liian syvällisesti. Saatamme olla liian varovaisia kaiken tekemisen suhteen ja pelkäämme tekevämme virheen olemalla oman luovuutemme tiellä.

Miten päästä flow tilaan? Ensimmäinen mieleen tuleva asia on musiikki ja sen rentouttava vaikutus, toiseksi liikunta, sillä liike saa kehon vapautumaan, erilaiset energiahoidot voivat myös auttaa vapauttavan tilan saavuttamisessa. Voimme myös valjastaa oman mielemme toimimaan hyväksemme visualisoimalla haluttuja lopputuloksia. Esimerkiksi haluat olla omassa energiassa, ja omassa hyvänolon tilassa niin näet, miten koko kehosi puhdistuu alemmista energioista tai teet itsellesi visuaalisesti suojan muiden energioista. Voit jatkaa visualisointia, kunnes huomaat, että olosi on keveä ja tuntea vielä vahvasti oman sydämen sykkeen kohdistamalla huomion sydämen alueelle ja asettamalla kädet rintakehän päälle. Näiden mielikuvien avulla voit päästä yhteyteen itsesi kanssa ja samalla saavuttaa rentouden tilan. Flow syntyy rentouden tilasta.

Mitä flowtilassa yleensä syntyy? Flowtilassa syntyy järkevä kokonaisuus lähes huomaamatta. Onnistut esimerkiksi uinnissa juuri oikean tekniikan hallinnassa, saat tehtyä koulutusmateriaalin yhdessä hetkessä, soittaessasi kitaraa jokainen sävel tai tahti osuu oikeaan kohtaan ja kaikki vain tuntuu hyvältä. Kyseessä on optimaalinen tietoisuuden tila, missä aika lentää kuin siivillä.

Haluatko saavuttaa flowtilan? Tervetuloa valmennukseen, missä aika yleensä lentää kuin siivillä, sillä olemme silloin yhteydessä syvimpiin osiin itsessämme. Valmennuksessa pääset yhteyteen niiden asioiden kanssa, jotka saavat sinut loistamaan, innostumaan ja onnistumaan.

Iloa ja hyviä flowhetkiä just sulle,

Pirita